Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'da düzenlen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

TAKİP ET

Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'da düzenlen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Kırklareli merkezli Tekirdağ ve İstanbul'da eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 10 şüpheliden 3'ü jandarmada işleminin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

15 Ekim Cuma günü Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Tekirdağ ve İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 10 şüpheli gözaltına alınmıştı. Jandarmada işlemleri tamamlanan 10 şüpheliden E.K, H.K. ve M.E. tutuklanırken 7 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüpheliler suçta elde ettikleri geliri paylaşamadıkları ve aralarında silahlı kavga ettikleri, birbirlerini yaraladıkları öğrenildi.

Şüphelilerin evinde yapılan araştırmada, 423 gram metamfetamin, 117 gram esrar, hassas terazi, 10 uyuşturucu kullanma aparatı, ruhsatsız tabanca, 9 tabanca fişeği ile 10 cep telefonu ele geçirilmişti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul’da düzenlen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul’da düzenlen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.