Kırklareli'nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde kar yağışı etkili oluyor

TAKİP ET

Kırklareli'nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde kar yağışı etkili oluyor, başlıklı haberin detayında; Kırklareli'nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde kar yağışı etkili oluyor.

Reklam
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıların ardından Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. Kısa sürede etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Demirköy ve Kofçaz ilçeleri beyaza büründü.

Kar yağışının etkili olduğu Demirköy ilçesinde yağışı fırsat bilen vatandaşlar, poşet ile kayak yaparak karın tadını çıkardı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 6 derece ölçüldüğü ilçede kar yağışının devam etmesi bekleniyor.




Kırklareli'nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde kar yağışı etkili oluyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Kırklareli'nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde kar yağışı etkili oluyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)