Kırklareli'nde yağmur suyu gideri borusuna sıkışan kuş kurtarıldı

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Kırklareli'nde bir apartmanın yağmur suyu giderine sıkışan kuş itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Lüleburgaz ilçesi Yeni Mahalle Aslanağa Sokak’ta bulunan bir apartmanın yağmur suyu giderinden kuş sesini geldiğini duyan apartman sakinleri itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından kuş sıkıştığı yerden çıkarıldı.
Kurtarılan kuş doğal ortamına bırakıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kırklareli’nde yağmur suyu gideri borusuna sıkışan kuş kurtarıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "07.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Kırklareli’nde yağmur suyu gideri borusuna sıkışan kuş kurtarıldı" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.