Kırklareli'nde üreticiler yaprak kurduna karşı bilgilendirildi

TAKİP ET

Kırklareli'nde üreticiler yaprak kurduna karşı bilgilendirildi, başlıklı haberin detayında; Kırklareli üreticiler mısırlarda oluşan yaprak kurduna karşı üreticiler bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Üreticilerin yoğun talebi doğrultusunda Pınarhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Tozaklı köyünde üreticileri mısır bitkisinde oluşan yaprak kurduna karşı üreticileri bilgilendirdi.

Mısır bitkisinin gelişimi inceleyen ekipler, zarar tespitleri de yaptı.

Pınarhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ve üreticiler, çizgili yaprak kurdu zararı ve mücadelesi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kırklareli’nde üreticiler yaprak kurduna karşı bilgilendirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Kırklareli’nde üreticiler yaprak kurduna karşı bilgilendirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.