Kırklareli'nde uluslararası uyuşturucu çetesine operasyon: 4'ü Bulgar 5 gözaltı

TAKİP ET

Kırklareli'nde uluslararası uyuşturucu çetesine operasyon: 4'ü Bulgar 5 gözaltı, başlıklı haberin detayında; Kırklareli'nde jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 4'ü Bulgaristan vatandaşı 5 şüpheli yakalandı.

Reklam
Reklam

Alınan Bilgiye göre, Bulgaristan’dan yasadışı yollarla uyuşturucu geçirdikleri bilgisine ulaşan İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri çalışma başlattı. Ekiplerce bir süre sürdürdükleri fiziki takibin ardından düzenlene operasyonda, piyasa değeri 2 milyon 100 bin lira olan 21 kilogram skunk, 10 gram metamfetamin, 3 adet el telsizi, 3 Bulgaristan plakası olmak üzere 7 araç, 2 adet bilgisayar, 10 adet cep telefonu, 4 adet pasaport, 42 adet Bulgar ve 5 adet Türk GSM sim kart, 7 adet hesap defteri ve 10 bin Euro ele geçirildi.

Olayla ilgili Demirköy ilçesinde durdurulan otomobilde 4’ü Bulgaristan vatandaşı 5 kişi gözaltına alındı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kırklareli’nde uluslararası uyuşturucu çetesine operasyon: 4’ü Bulgar 5 gözaltı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kırklareli’nde uluslararası uyuşturucu çetesine operasyon: 4’ü Bulgar 5 gözaltı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.