Kırklareli'nde jandarma ve polis ekipleri kadına şiddet konusunda bilgilendirildi

TAKİP ET

Kırklareli'nde jandarma ve polis ekipleri kadına şiddet konusunda bilgilendirildi, başlıklı haberin detayında; Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ulusal Eylem Planı kapsamında jandarma ve polis ekipleri bilgilendirildi.

Reklam
Reklam

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ulusal Eylem Planı kapsamında Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı çalışanları ile İl Teknik Kurulu üyeleri bilgilendirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, eylem planı kapsamında tüm kurumlarda bilgilendirme faaliyetleri yapılacağı belirtildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kırklareli’nde jandarma ve polis ekipleri kadına şiddet konusunda bilgilendirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kırklareli’nde jandarma ve polis ekipleri kadına şiddet konusunda bilgilendirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.