Kırklareli'nde drone ile denetim

TAKİP ET

Kırklareli'nde drone ile denetim, başlıklı haberin detayında; Kırklareli'nde drone ile havadan trafik denetimi yapan polis ekipleri emniyet kemeri takmayan, kamyonların kasa brandasını kapatmayan ve karayolunda kontrolsüz bekleme yapan sürücülere cezai işlem uyguladı.

Reklam
Reklam

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent girişinde drone ile trafik denetimi yapıldı. Denetimde emniyet kemeri takmayan, kamyonların kasa brandasını kapatmayan ve karayolunda kontrolsüz bekleme yapan sürücülere drone ile tespit edilip cezai işlem uyguladı.

Kent giriş ve çıkışlarında drone’li denetimler gün boyu devam edecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kırklareli’nde drone ile denetim" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kırklareli’nde drone ile denetim başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.