Kırklareli'nde covid-19 vaka durumu ve normalleşme dönemi değerlendirildi

TAKİP ET

Kırklareli'nde covid-19 vaka durumu ve normalleşme dönemi değerlendirildi başıklıklı son dakika haberinde; Kırklareli'nde aşı kapasiteleri, covid-19 aşı uygulamaları, vaka durumu ve normalleşme dönemi video konferans yöntemiyle değerlendirildi.

Reklam
Reklam

Kırklareli Sağlık Müdürlüğünce Covid-19 değerlendirme toplantısı yapıldı. İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit başkanlığında çevrimiçi düzenlenen toplantıya hastane başhekimleri, Toplum Sağlığı Merkezi başkanları ve ilçe sağlık müdürleri katıldı.
Toplantıda, kent genelinde aşı kapasiteleri, covid-19 aşı uygulamaları, vaka durumu ve normalleşme dönemi değerlendirildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kırklareli’nde covid-19 vaka durumu ve normalleşme dönemi değerlendirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "Kırklareli’nde covid-19 vaka durumu ve normalleşme dönemi değerlendirildi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.