Kırklareli'nde çiftlikte çıkan yangının soğutma çalışmaları devam ediyor

TAKİP ET

Kırklareli'nde çiftlikte çıkan yangının soğutma çalışmaları devam ediyor başıklıklı son dakika haberinde; Kırklareli'nde bir çiftlikte henüz belirlenemeyen bir nedenlerden dolayı çıkan yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Reklam
Reklam

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Akçaköy’de bulunan bir hayvan çiftliğinde henüz belirlenemeyen bir nedenlerden dolayı çıkan yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları devam ediyor.
Öte yandan yangında çok sayıda saman balyası hasar görürken çiftlikte bulunan hayvanlar güvenli bölgelere götürüldü.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kırklareli’nde çiftlikte çıkan yangının soğutma çalışmaları devam ediyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "16.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Kırklareli’nde çiftlikte çıkan yangının soğutma çalışmaları devam ediyor" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.