Kirişler Sülalesi piknikte buluştu - Burdur Haberleri

TAKİP ET

Kimine göre günümüzde akrabalık öldü. Kimine göre ise can çekişiyor. Kimilerine göre de akrabalık bağları çok önemli. Burdur'daki Kirişler sülalesi de akrabalık bağlarının önemini göstererek 4 kuşağı bir araya getirdi.

Reklam
Reklam

Akrabalık bağlarını güçlendirmek amacıyla yılın belirli dönemlerinde buluşan Kirişler Sülalesi, Burdur'un Kemer ilçesindeki piknikte 4 kuşağı bir araya getirdi. Her yaştan insanın katıldığı piknikte, toplam 103 kişi doyasıya eğlendi. İstanbul, Konya, Isparta. Bursa, Burdur ve Antalya'dan gelen akrabalar, hem doyasıya hasret giderdi hemde oynanan oyunlarla keyifli bir gün geçirdi. Bel Bilmem Eşim Bilir, ip çekme, kaşıkla yumurta taşıma, çuval yarışı, futbol ve benzeri birçok yarışmanın düzenlendiği piknikte, kazananlara günün anısına ödüller verildi. Kadınların hazırladığı yemekleri de yiyen Kirişler, günün sonunda bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirerek akrabalık bağlarının günümüzde ne kadar önemli olduğunun mesajını verdi.

Sülale üyelerinden MTS Bilişim Sahibi Ali Kol, "Akrabalık bağlarımız birçok aileye göre biz de daha güçlüdür. Farklı şehirlerde olsak da birbirimizle iletişimimizi hiç koparmıyoruz. Büyük bir aile olmanın güzelliğini bu pikniklerde daha iyi anlıyoruz. Her sene aynı yerde tekrar buluşmak için akrabalarımızla sözleşiyoruz. Herkese akrabalık bağlarını güçlendirmelerini tavsiye ediyorum" dedi.