Kırılan ağaç dalları toplanıyor

TAKİP ET

Kırılan ağaç dalları toplanıyor, başlıklı haberin detayında; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında kırılan ağaç dallarını toplayarak kazaların önüne geçiyor.

Reklam
Reklam

Karla etkin bir mücadele gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun mesaiye devam ediyor. Şiddetli kar yağışı ile birlikte beyazlara bürünen kentte herhangi bir aksaklık yaşanmaması için çalışan ekipler, kar ağırlığını taşıyamayan ve kırılan ağaçlar dallarını da cadde ve sokaklardan temizliyor. Kocaeli genelindeki park ve bahçelerde, yol kenarlarında, otobüs duraklarında temizlik işlerine sürdüren ekipler,, Gebze bölgesinde de yoğun ve etkin bir çalışma yürütüyor.




Kırılan ağaç dalları toplanıyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 29.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kırılan ağaç dalları toplanıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)