Kırıkkale'de kaçak tütün operasyonu

TAKİP ET

Kırıkkale'de kaçak tütün operasyonu, başlıklı haberin detayında; Kırıkkale'de bir araçta yapılan aramada 230 paket sigara ve 2 kilo 200 gram tütün ele geçirildi.

Reklam
Reklam

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçak tütün satışı yapan şahıslara yönelik çalışma düzenlendi. Bu neticede il merkezinde B.G. isimli şahsa ait araçta arama yapıldı. Aramada 230 paket sigara ve 2 kilo 2 gram tütün ele geçirildi.

Şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanuna Muhalefet suçu kapsamında adli işlem başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kırıkkale’de kaçak tütün operasyonu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kırıkkale’de kaçak tütün operasyonu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.