Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov'un eşinden Gazi Üniversitesi'ne ziyaret

TAKİP ET

Son dakika 'EĞİTİM' kategorisinde yer alan habere göre; Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov'un eşi Aygül Caparov ve beraberindeki heyet, Gazi Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov’un eşi Aygül Caparov ve beraberindeki heyet, Gazi Üniversitesi’ne ziyarette bulundu. Rektörlük binasında gerçekleştirilen karşılamaya Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, rektör yardımcıları, rektör danışmanları ve dekanlar katıldı. Mimar Kemaleddin Salonu’nda konuk heyete üniversitenin tarihçesini anlatan Rektör Yıldız, üniversitenin projeleri ve çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Sunumun ardından karşılıklı hediye takdimleri yapıldı.
Ziyaret, üniversite bünyesindeki Rektörlük Resim ve Heykel Müzesi, kreş, kütüphane, Gazi Eğitim Fakültesi Yaban Hayatı Müzesi ve Biyoloji Müzesi’nin gezilmesi ile son buldu.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov’un eşinden Gazi Üniversitesi’ne ziyaret" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.06.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan "Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov’un eşinden Gazi Üniversitesi’ne ziyaret" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.