Kim Kardashian hayata döndü

TAKİP ET

Bir yandan koronavirüs karantinası, bir yandan eşi Kanye West ile yaşadığı gerilim nedeniyle zor günler geçiren televizyon yıldızı Kim Kardashian, hayata döndü.

Reklam
Reklam

39 yaşındaki dört çocuk annesi Kim Kardashian, önceki gün Meksika'daki Cabo San Lucas'ta plajda görüntülendi. Kardashian, pembe renkli iddialı bikinisiyle objektiflere takıldı.

Saçlarını ördürerek toplatan Kardashian, bütün ailesiyle birlikte görev aldığı Keeping Up With The Kardashians adlı TV şovu için kamera karşısına geçti bu kez.

Kameralara poz veren Kardashian, bir ara da ilerleyen yaşına rağmen esnekliğini kaybetmediğini kanıtlayan hareketler sergiledi.

Kardashian, kumların üzerinde koşarak perendeler attı. Bir süre kumsalda yürüyen yıldız, sonra havuz kenarına oturup etrafını izledi.

Kardashian'ın eşi Kanye West, ABD başkanlık seçimlerine adaylığını koydu. West, ilk mitinginde yaptığı konuşmayla da bazı aile sırlarını ortaya serdi. Bir dönem Kim Kardashian'dan boşanmak istediğini söylemesi ise olay oldu.

O noktadan sonra Kim Kardashian ve Kanye West arasında bir süredir devam eden gerilim ve anlaşmazlıklar daha fazla gün yüzüne çıktı. Çiftin aynı evde yaşamadığı iddiaları ortaya atıldı.

Kardashian ve West, önceki hafta kötü giden evliliklerini toparlamak ve bir şans daha vermek için dört çocuklarını da alıp Dominik Cumhuriyeti'ni tatile gitti.

O tatilden döndükten sonra da Kardashian, çalışmalarına kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Kardashian, TV programının yanı sıra vücut toparlayıcı ürünler tasarladığı kendi iç giyim markasıyla ilgili çalışmalarını da sürdürüyor.

Eşi Kanye West de bir süredir müziğin yanı sıra dünyanın önde gelen moda etkinliklerinde sergilediği moda tasarımcılığı yanıyla da konuşuluyor.