Kim inanır 50 yaşında olduğuna

TAKİP ET

ABD'de her yıl düzenlenen dünyanın en pahalı maçı Super Bowl'un devre arası şovunda, Jennifer Lopez ve Shakira'nın olağanüstü performansı yürek hoplattı.

Reklam
Reklam

Dünyanın en çok izlenen en pahalı maçı ve organizasyonu olan Super Bowl, dün akşam muhteşem görüntülere sahne oldu. Maçın devre arasında sahne alan 2 dünya starı Jennifer Lopez ve Shakira geceye damga vurdu. Miami Hard Rock Stadium'da 2 starın performansı herkesi büyüledi. 43 yaşındaki Shakira ve 50 yaşındaki Jennifer Lopez'in bitmek bilmeyen enerjisi, sahne şovları "helal olsun" dedirtti! Destansı performansa 100'den fazla dansçı katıldı. Jennifer Lopez, direk dansıyla seyircileri kitledi. Hustlers filmindeki karakteri için aldığı pole eğitiminden edindiği bilgilerle cüretkar direk dansı becerilerini sergiledi.

Jennifer Lopez, Jenny From the Block, Real, Get Right, Booty ve On the Floor şarkılarını söyledi. Gümüş işlemelerle sadece vücudunun belirli bölgelerini gizleyen Lopez, tül bir tulum giydi. Marc Anthony ile evliliğinden olan 11 yaşındaki kızı Emme ile mini düeti ise izleyicilere hayran bıraktı. Emme ve annesi daha sonra 1999 klasik Let's Get Loud'u seslendirdi. Pop yıldızı şehvetli performansı sırasında en çok hit laan şarkıları Whenever, Wherever ve Hips Don't Lie'ı söyledi. Shakira'nın sahnesine eşlik eden isimler arasında Porto Rikolu şarkıcı Bad Bunny de vardı. Shakira Super Bowl devre arasında küçük kırmızı iki parçalı bir kostümle çıktı. Shakira, ilk performansında eline bir ip aldı ve dans etmeye başladı. Oryantal dans bile yaptı. Seyirciler bir ara Shakira'yı kucaklarında taşıdı!