Kilis'te tüm yollar açıldı

TAKİP ET

Kilis'te tüm yollar açıldı, başlıklı haberin detayında; Kilis'te etkili olan kar yağışıyla kapalı olan köy yollarının tamamı İl Özel İdaresi tarafından açıldı.

Reklam
Reklam

Kilis İl Özel İdaresi tarafından Karla kapanan Merkez, Polateli, Musabeyli leçesine bağlı köylerin yollara bugün öğle saatlerinde tamamı açıldı. Kepçe ve graydeerlerin sabah erken saatlerden itibaren etkin çalışması sonucu Kilis ve ilçelerindeki tüm köy yolları açıldı.

Öte yandan Kilis Belediyesi ise kent merkezindeki bütün yolları açtıktan sonra tuzlama çalışması yaptı. Belediye ekipleri, buz tutan kaldırımları temizledi.




Kilis'te tüm yollar açıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kilis'te tüm yollar açıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)