Kilis'te refüj ve bulvarda bayram temizliği

TAKİP ET

Kilis'te refüj ve bulvarda bayram temizliği, başlıklı haberin detayında; Kurban bayramında Kilis Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından kent merkezindeki parklar, refüjler, bulvarların bakımı onarım ve temizlikleri yapılırken, sulama işlemleri sürüyor.

Reklam
Reklam

Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, Mesire ve piknik alanlarında vatandaşların yoğun şekilde piknik yapmaya başlamasıyla birlikte bakım onarım ve temizlikleri ve sulama işlemleri sürüyor.

Parklarda bulunan banklar, oyun guruplarının bakımı ve onarımı yapıldıktan sonra yerlerine yerleştiriliyor.

Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından gece gündüz demeden Park bahçe ve yeşil alanlardaki çim biçme, ağaç budama, bakım onarım ve sulama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kilis’te refüj ve bulvarda bayram temizliği" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Kilis’te refüj ve bulvarda bayram temizliği başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.