Kilis'te parkların bakımı 40 dereceyi aşan sıcağa rağmen aksamıyor

TAKİP ET

Kilis'te parkların bakımı 40 dereceyi aşan sıcağa rağmen aksamıyor, başlıklı haberin detayında; Kilis Belediyesi tarafından kent merkezindeki parklar, mesire alanları, refüjler ile mezarlıkların bakımları, çim biçme ve temizlikleri 40 dereceyi aşan sıcağa rağmen aksatılmıyor.

Reklam
Reklam

Kilis Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, 24 saat esasına göre parklar, refüjler, kavşaklar, mezarlıkların temizlik çalışmaları, çim biçme ve ağaç ekimi çalışmaları aralıksız sürüyor. Geceleri ve sabaha karşı ise çimler ile ağaçların sulama işlemleri gerçekleştiriliyor. 40 dereceyi aşan sıcaklara rağmen Park ve Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin 24 saat esasına göre çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Öte yandan, vatandaşların parklar ile mesire alanlarındaki banklara ve oyun guruplarına zarar vermemeleri de istendi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kilis’te parkların bakımı 40 dereceyi aşan sıcağa rağmen aksamıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "03.08.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Kilis’te parkların bakımı 40 dereceyi aşan sıcağa rağmen aksamıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.