Kilis'te faili meçhul hırsızlık olaylarını JASAT aydınlattı

TAKİP ET

Kilis'te faili meçhul hırsızlık olaylarını JASAT aydınlattı başıklıklı son dakika haberinde; Kilis Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, il merkezinde meydana gelen bir çok faili meçhul hırsızlık olayını aydınlatarak 2 şüpheli şahsı yakaladı.

Reklam
Reklam

Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri ile Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kent merkezi ile bağevlerinde artan hırsızlık olayları ile ilgili çalışma yapıldı. JASAT ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, kent merkezi ve köylerde meydana gelen hırsızlık olayları ile kurbanlık koyun hırsızlığına karışan İ.T. ile M.K yakalandı.
Yakalanan kurbanlıklar ve eşyalar sahiplerine teslim edilirken, İ.T. ve M.K. isimli şahıslar ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kilis’te faili meçhul hırsızlık olaylarını JASAT aydınlattı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Kilis’te faili meçhul hırsızlık olaylarını JASAT aydınlattı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.