Kilis'te bütün köy yolları açıldı

TAKİP ET

Kilis'te bütün köy yolları açıldı, başlıklı haberin detayında; İl Özel İdaresine bağlı kepçe ve grayderler, tarafından Kilis ve ilçelerindeki tüm köylerin karayolları ulaşıma açıldı.

Reklam
Reklam

Kilis'e 2 yıl aradan sonra 18 Ocak 2022 tarihinden beri aralıklı olarak etkili olan kar yağışı nedeniyle 201 yerleşim biriminin yolları İl Özel İdaresi tarafından açıldı. Aralıklarla yağan kar yağışı nedeniyle kapanan yollar, anında açılarak vatandaşın mağduriyeti giderildi. Son olarak dün yağan kar yağışı nedeniyle köylerde ulaşımda sıkıntı çekilen yollar, İl Özel İdaresine bağlı kepçe ve grayderler, tarafından açıldığı, kapanan yol olmadığı öğrenildi.




Kilis'te bütün köy yolları açıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 29.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kilis'te bütün köy yolları açıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)