Kılıçdaroğlu Bozüyük'te sanayi esnafının sorunlarını dinledi

TAKİP ET

Kılıçdaroğlu Bozüyük'te sanayi esnafının sorunlarını dinledi, başlıklı haberin detayında; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kanaat önderleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantının ardından esnaf ziyaretinde bulundu.

Reklam
Reklam

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve beraberindekilerle birlikte eski sanayi esnafını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Esnaf ziyaretlerinin ardından Bozüyük programı sona eren Genel Başkan Kılıçdaroğlu Bilecik’e hareket etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kılıçdaroğlu Bozüyük’te sanayi esnafının sorunlarını dinledi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Kılıçdaroğlu Bozüyük’te sanayi esnafının sorunlarını dinledi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.