Kiev'e bağlı bölgeler Rusya tarafından vuruldu

Kiev'e bağlı bölgeler Rusya tarafından vuruldu, başlıklı haberin detayında; Ukrayna'nın başkenti Kiev'e bağlı bölgeler Rusya ordusu tarafından ağır bombardımana tutuldu.

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı saldırıları 29 gündür devam ederken, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e bağlı bölgeler Rusya ordusu tarafından ağır bombardımana tutuldu. Rus ordusunun bir yakıt deposunu vurduğu öne sürülürken, saldırılarda ölü ya da yaralı olup olmadığı henüz bilinmiyor.




Kiev'e bağlı bölgeler Rusya tarafından vuruldu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.03.2022 tarihinde Dünya haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. Dünya haberleri kategorisinde yer alan Kiev'e bağlı bölgeler Rusya tarafından vuruldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)