KGM: "Anadolu'dan İstanbul'a giden araçların Anadolu Yakası'na ulaşımı için yol trafiğe açılmıştır"

TAKİP ET

KGM: "Anadolu'dan İstanbul'a giden araçların Anadolu Yakası'na ulaşımı için yol trafiğe açılmıştır", başlıklı haberin detayında; Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Anadolu'dan İstanbul'a giden araçların İstanbul Anadolu Yakası'na ulaşımı için yolların trafiğe açıldığını duyurdu.

Reklam
Reklam

KGM tarafından yapılan yazılı açıklamada, Anadolu'dan İstanbul'a giden, yoğun kar yağışından dolayı çevre illerde bekletilen TIR'lar hariç olmak üzere, diğer araçların İstanbul Anadolu Yakası'na ulaşımı için yol trafiğe açılmıştır. Ancak, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması gerekmektedir denildi.




KGM: Anadolu'dan İstanbul'a giden araçların Anadolu Yakası'na ulaşımı için yol trafiğe açılmıştır başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan KGM: Anadolu'dan İstanbul'a giden araçların Anadolu Yakası'na ulaşımı için yol trafiğe açılmıştır başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)