KGM: "Anadolu'dan İstanbul'a gelişlerde yoğun kar yağışı nedeniyle araçlar, bazı yerlerde bekletilecek"

TAKİP ET

KGM: "Anadolu'dan İstanbul'a gelişlerde yoğun kar yağışı nedeniyle araçlar, bazı yerlerde bekletilecek", başlıklı haberin detayında; Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) Anadolu'dan İstanbul'a gelişlerde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tüm araçların Bursa, Yalova, İzmit, Kocaeli, Sakarya ve Düzce'de uygun yerlerde bekletileceğini açıkladı.

Reklam
Reklam

KGM tarafından yapılan yazılı açıklamada, Anadolu'dan İstanbul'a gelişlerde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tüm araçlar Bursa, Yalova, İzmit, Kocaeli, Sakarya ve Düzce'de uygun yerlerde bekletilecektir. Zorunlu haller dışında İstanbul istikametine yola çıkılmaması gerekmektedir. Konuya ilişkin gelişmeler anlık olarak kamuoyu ile paylaşılacaktır denildi.




KGM: Anadolu'dan İstanbul'a gelişlerde yoğun kar yağışı nedeniyle araçlar, bazı yerlerde bekletilecek başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan KGM: Anadolu'dan İstanbul'a gelişlerde yoğun kar yağışı nedeniyle araçlar, bazı yerlerde bekletilecek başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)