KESK'ten GMİS'e ziyaret

TAKİP ET

KESK'ten GMİS'e ziyaret, başlıklı haberin detayında; Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Eş Başkanı Şükran Kablan, Genel Maden İşçileri Sendikası'nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu ile görüştü.

Reklam
Reklam

Alan çalışmaları ve bir dizi ziyaret programı nedeniyle Zonguldak’a gelen Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Eş Başkanı Şükran Kablan, KESK Hukuk Sekreteri Zeynep Korkmaz ile beraberlerinde KESK’e bağlı KESK Dönem Sözcüsü ve Tüm-Bel-Sen Şube Başkanı İsmail Sefertaş, Tarım-Orkam-Sen ve Kültür-Sanat-Sen Zonguldak Şube Başkanlarıyla birlikte, Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu ile görüştü.

Ziyarette GMİS Genel Sekreteri Ertan Kaya, Genel Mali Sekreteri Volkan Yıldız, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir bulundu.

KESK Eş Başkanı Şükran Kablan, Zonguldak’ta kendi iş kollarındaki şube yöneticileriyle birlikte alan çalışmaları yapacaklarını belirterek, Emeğin Başkenti’nde bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu ise ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, KESK heyetine çalışmalarında başarı diledi.

Ziyarette toplu iş sözleşmeleri, ülke ve bölge gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"KESK’ten GMİS’e ziyaret" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan KESK’ten GMİS’e ziyaret başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.