Kepez'de tenis kursuna ilgi

TAKİP ET

Kepez'de tenis kursuna ilgi, başlıklı haberin detayında; Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün öğrenciler için 10 branşta düzenlediği kış spor okullarında, tenise olan ilgi artıyor.

Reklam
Reklam

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün düzenlediği kurslarda, tenis sporuna olan ilgi giderek artıyor. Tenis sporunu çocuklarla buluşturan Kepez Belediyesi Kış Spor Okulları, 10 branşı kapsayacak şekilde 2 Ekim’de başlıyor. Yaş aralığı 5-18 olan tenis eğitimleri, kulüp binası önündeki kortlarda yapılıyor.

Kurslarda yeteneklerini geliştiren çocuklar, lisans almaları durumunda minikler, yıldızlar, gençler kategorilerinde düzenlenen tenis turnuvalarına katılma hakkı elde ediyor. Lisanslı sporcuların okullarda avantajlı konuma geldiklerini hatırlatan tenis antrenörü Sedat Belen, “Sadece ilköğretim-lise düzeyinde değil, üniversiteye girerken ya da okullar arası değişimde lisanslı öğrencilere farklı bir gözle bakıldığını unutmamak gerekir” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kepez’de tenis kursuna ilgi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Kepez’de tenis kursuna ilgi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.