Kendisinden haber alınamayan genç tarlada ölü bulundu
Kendisinden haber alınamayan genç tarlada ölü bulundu, başlıklı haberin detayında; Aydın'ın Efeler ilçesinde kendisinden haber alınamayan genç tarlada ölü bulundu.
Olay, Efeler ilçesi Paşa Yaylası mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Efeler’in Yukarıkayacık Mahallesi’nde ikamet eden 22 yaşındaki Niyazi Kara’dan, 27 Ağustos günü saat 13.00’dan sonra haber alınamadı. Ailesinin ihbarı üzerine genç için arama kurtarma çalışmaları başlatılırken, gencin Paşa Yaylası’nda olduğu tespit edildi. Bölgeye giderek arama çalışmalarına devam eden ekipler, talihsiz gencin cansız bedenine ulaştı. Bir ağaca asılı halde bulunan gencin ölüm sebebi ile ilgili soruşturma başlatılırken, Kara’nın cansız bedeni otopsi için ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Nişanlısından ayrıldığı öğrenilen gencin, ölüm haberini alan yakınları ise yasa boğuldu.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Kendisinden haber alınamayan genç tarlada ölü bulundu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kendisinden haber alınamayan genç tarlada ölü bulundu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.