Kendini karantinaya alan Cristiano Ronaldo güneş banyosu yaparken görüldü

TAKİP ET

Dünya'ya diz çöktüren ve binlerce can alan koronavirüs salgınının İtalya'da yayılmasının ardından ülkesi Portekiz'e giden ve kendisini karantinaya alan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızla yayılan koronavirüs şu ana kadar 6 bin 423 kişinin ölümüne sebep oldu. Virüsten etkilenenler arasında dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo da var. Portekizli ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo koronavirüs tehlikesine karşı kendini Portekiz'in Funchal kentinde yer alan evinde karantinada tutuyor.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisinin paylaşımlarıyla karantinadaki ilk görüntüleri sızan Ronaldo'dan yeni görüntüler geldi. Juventus takımının 35 yaşındaki futbolcusu evinde güneş banyosu yaparken görüntülendi. Ronaldo, takım arkadaşı Daniele Rugani'nin corona virüs testi pozitif çıktıktan sonra kendini izole etme kararı aldı. Ronaldo ve Rugani, en son Juventus'un Inter Milan'ı 2-0 yendiği 8 Mart'taki maçta aynı soyunma odasını kullanmıştı.

Ronaldo, takım arkadaş Rugani'de corona virüs çıkmasını gerekçe göstererek geçen hafta İtalya'ya geri dönmeyeceğini kulübe bildirmişti. Memleketi Madeira'da okyanus manzaralı evinde dış dünyayla olabildiğinde az temaslı bir şekilde yaşayan Ronaldo, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla bütün dünyayı bu salgına karşı uyarmayı da ihmal etmedi.