Kendall'a 'tanıdık' bir kısmet çıktı

TAKİP ET

Dünyanın en gözde modellerinden biri olan Kendall Jenner, bir süredir basketbolcu Ben Simmons ile flört ediyor. Ama geçen yılı, "en çok kazanan model" olarak kapatan Jenner'a uzaktan uzağa bakıp onu seven "tanıdık" biri daha ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Bu genç adamın "tanıdık" diye nitelendirilmesinin nedeni mensup olduğu aile. Kendall Jenner'ı uzaktan uzağa sevdiği konuşulan bu genç adamın adı John Bouvier Kennedy Schlossberg, ya da kullandığı adıyla "Jack" Schlossberg. Uzun adından da anlaşılacağı üzere genç adam, ABD'nin en ünlü ailelerinden biri olan Kennedy ailesine mensup.

26 yaşındaki Jack Kennedy Schlossberg, ABD'nin 35'inci başkanı John F. Kennedy ve Jacqueline Kennedy Onassis'in kızı Caroline Kennedy'nin oğlu. Yani bir suikaste kurban gidip hayatını yitiren John F. Kennedy'nin torunu. Caroline Kennedy'nin Edwin Schlossberg ile evliliğinden dünyaya gelen Jack Kennedy Schlossberg'in 28 ve 30 yaşlarında iki tane de ablası bulunuyor.

Genç adam, hem Harvard hem de Yale üniversitelerinde eğitim gördü. Onun Kendall Jenner'a olan ilgisi ise ilginç bir şekilde ortaya çıktı.  ABD basınına yansıyan haberlere göre, Kim Kardashian, Vogue dergisine röportaj verirken kamera arkasındaki ekipten biri Kennedy ailesinin yakışıklı üyesinin, Kardashian'ın üvey kardeşi Jenner'dan çok hoşlandığını söyledi.

Kardeşine yönelik bu sözler ise Kardashian'ın hoşuna gitti. Bakalım Kardashian'a da bir şekilde duyurulan bu olaydan sonra Kendall Jenner ile John Kennedy Schlossberg tanışacaklar mı? Bu arada, John Kennedy Schlossberg, Arnold Schwarzenegger'in eski eşi Maria Shriver'ın da kuzeni. 

BACKGRID USA, DEPO PHOTOS