Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin CHP'de çete iddialarına yanıt verdi!

TAKİP ET

Sözcü'de yer alan haber de; CHP lideri Kılıçdaroğlu, İnce'nin suçlamalarına böyle yanıt verdi: İnce'nin 'CHP içinde çete var' sözlerine tepki gösteren Kılıçdaroğlu, 'CHP, Kuvayı Milliye kadrolarının kurduğu bir partidir. Çete aranacaksa, saraya ve çevresine bakılabilir' dedi...

Reklam
Reklam

Sözcü konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Muharrem İnce'nin, CHP yönetiminde “Çete” olduğuna ilişkin suçlamasına sert tepki gösterdi. “CHP, sıradan bir  parti değil, Kuvayı  Milliye kadrolarının kurduğu bir partidir. CHP'de çete aramak bir gaflettir, bühtandır (karalamak, kara çalmak). Eğer çete aranacaksa saraya ve çevresine bakılabilir” dedi.

“Saraydaki CHP'li” iddialarına ilişkin olarak SÖZCÜ'ye konuşan Kılıçdaroğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Bütün CHP'lilere açık ve net çağrımdır” diyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"CHP'YE KARŞI KUMPAS KURULMAKTADIR"

DİKKATLİ OLUN: CHP, yeni bir süreci başlatmıştır. Bu süreç iktidara yürüyüş sürecidir. Partimiz, toplumun her kesimini kucaklamaktadır. CHP sorunların çözümünde umut olan tek parti olarak öne çıkmıştır. CHP'nin bu başarısını, bu yürüyüşünü içine sindiremeyen saray ve çevresi, devletin bazı bürokratik güçlerini de yanlarına alarak CHP'ye karşı kumpas kurmaktadırlar. Bu konuda bütün CHP'lilerin dikkatli olması lazım.

DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ