Kediye işkence yapan askerden "Pes" dedirten savunma
Erzincan'da kediye işkence yapan er savcılık ifadesinde "Hayvanları seviyorum. Ben de hayvan besliyorum. Nişanlımdan ayrıldığım için psikolojim bozuldu. Yaptığımdan pişmanım." dedi.
Erzincan'da orduevi nizamiyesinde yakaladığı kediye işkence yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan er adliyeye sevk edildi.
ADLİYEYE GETİRİLDİ
Kent merkezindeki subay orduevinde yakaladığı kediye yumruk ve tekme atarak işkence yaptığı için gözaltına alınan Taner H, inzibatlar tarafından Erzincan Adliyesine getirildi.
"HAYVANLARI SEVİYORUM"
Taner H.'nin, savcılıktaki ifadesinde İstanbul'da yaşadığını, hayvanları sevdiğini, kendisinin de hayvan beslediğini, 4 gün önce nişanlısından ayrıldığı için psikolojik durumunun iyi olmadığını, olay günü alkol aldığını ve yaptıklarından pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi.
Taner H, ifadesinin ardından uyuşturucu kullanıp kullanmadığının tespiti için kan tahlili yapılması amacıyla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Zanlı, hastanedeki işlemlerinin ardından yeniden adliyeye sevk edilecek.