Keçiörengücü Teknik sorumlu Hamdi Yılmaz:

TAKİP ET

Keçiörengücü Teknik sorumlu Hamdi Yılmaz:, başlıklı haberin detayında; TFF 1. Lig'in 6. haftasında Balıkesirspor, sahasında Keçiörengücü'nü 2-1 mağlup etti.

Reklam
Reklam

Maçın ardından Keçiöröngücü Teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz, "İlk yarıda kaçırdığımız penaltı oyunun kaderini değiştirdi" deDİ.

Hamdi Yılmaz;" En az bir puan için gelmiştik"

Maç sonrası ilk değerlendirmeyi yapan Ankara Keçiörengücü teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz, en az 1 puan için geldikleri Balıkesir’den puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Yılmaz; "İlk yarıda kaçırmış olduğumuz penaltı oyunun kaderini değiştirdi. Şayet penaltıyı atmış olsaydık oyunun bu duruma gelmesi mümkün olmazdı. İkinci yarı aynı baskıyı kurduk golü bulduk daha önceki yakalamış olduğumuz topları da içeriye sokmakta zorlandık. Olmadı bir top daha geldi. İki top geldi ikisi de gol oldu. Bu sahadan en azından 1 puanla ayrılmamız gerekirken puansız ayrılıyoruz. Üzgünüz bundan sonraki maçlarımıza çalışarak daha iyi bir şekilde devam edeceğiz" dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Keçiörengücü Teknik sorumlu Hamdi Yılmaz:" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Keçiörengücü Teknik sorumlu Hamdi Yılmaz: başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.