Keçiören'de son bir haftada iki ayrı eve giren hırsız yakayı ele verdi

TAKİP ET

Keçiören'de son bir haftada iki ayrı eve giren hırsız yakayı ele verdi, başlıklı haberin detayında; Ankara'nın Keçiören ilçesinde son 1 haftada 2 ayrı eve giren hırsız polis ekiplerince 50'ye yakın güvenlik kamera takibi sonucunda yakalandı.

Reklam
Reklam

Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda son 1 haftada Ankara’nın Keçiören ilçesinde 2 ayrı eve girip hırsızlık yapan Ö.M., 50’ye yakın güvenlik kamera takibi neticesinde tespit edilerek yakalandı. Yakalanan Ö.M.’nin hırsızlık yaparken giydiği, kendisini kamufile etmek istediği şapka, araç, gereçler ile çalıntı malzemeler üstünde yakalanırken, şüpheli şahsın daha önce çok sayıda suç kaydı oldugunu tespit edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Keçiören’de son bir haftada iki ayrı eve giren hırsız yakayı ele verdi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Keçiören’de son bir haftada iki ayrı eve giren hırsız yakayı ele verdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.