Keçiören'de kartpostallık kar manzaraları

TAKİP ET

Keçiören'de kartpostallık kar manzaraları, başlıklı haberin detayında; Ankara genelinde hâkim olan kar yağışı Keçiören'de ortaya koyduğu kartpostallık görüntüleriyle görenleri kendine hayran bıraktı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kar yağışının ilçemizde oluşturduğu kartpostallık manzaraları görmek isteyenleri şehrimize davet ediyorum. Beyaz örtü ilçemizdeki güzelliklerle birleşince keyifli bir seyir imkânı sunmaya devam ediyor. Yollarımızı açtık şimdi karın keyfini çıkarma vakti" dedi.

Reklam
Reklam

Son yılların en etkili kar yağışına tanıklık eden Keçiören; park, bahçe ve dinlenme alanlarıyla kartpostallık görüntüler oluşturdu. Karın eşsiz manzarasını fotoğraf çekerek ölümsüzleştirmek isteyen Keçiörenliler ve poşetlerle kayak keyfinin tadına varmak isteyen çocuklar sokaklara akın ettiler.

Keçiören'deki tüm mahallelerin ulaşıma açık olduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören'in en yüksek noktalarında dahi yollar açık. Ekiplerimiz kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sabaha kadar sürdürdü. Şehrimize kazandırdığımız eserler her mevsim güzel, her mevsim daha yaşlanabilir bir Keçiören'in fotoğrafını ortaya koyuyor. Keçiören'deki eşsiz manzaraya ortak olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı ilçemize bekliyoruz ifadelerini kullandı.




Keçiören'de kartpostallık kar manzaraları başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Keçiören'de kartpostallık kar manzaraları başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)