Keçi sürüsüne saldıran kurt 7 hayvanı telef etti

Keçi sürüsüne saldıran kurt 7 hayvanı telef etti, başlıklı haberin detayında; DENİZLİ (İHA) – Denizli'nin Çameli ilçesinde aç kalan kurdun keçi sürüsüne saldırması sonucu 7 hayvan telef oldu, 1'i yaralandı, 6'sı ise kayboldu.

Denizli'nin Çameli ilçesine bağlı Karabayır Mahallesi Kızlan Dağı'nda 60 yıldır çobanlık yapan Mustafa Uysal'ın keçi sürüsü kurtların saldırısına uğradı. Kurt saldırısı sonucu 7 keçi telef olurken, 1'i yaralı 6 keçi ise kayboldu. Yaklaşık 15 bin liralık zararının olduğunu kaydeden 75 yaşındaki Mustafa Uysal, çocuk yaştan itibaren Çobanlık yaptığını bir yıl içinde ikinci kez böyle bir durum ile karşılaştığını ifade etti ve diğer çoban arkadaşlarını dikkatli olmaları için uyardı.




Keçi sürüsüne saldıran kurt 7 hayvanı telef etti başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 08.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Keçi sürüsüne saldıran kurt 7 hayvanı telef etti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)