Kazdağları'nda şelaleler soğuktan buz tuttu

Kazdağları'nda şelaleler soğuktan buz tuttu, başlıklı haberin detayında; Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağları'nın yüksek kesimlerinde bulunan şelaleler soğuk hava sebebiyle buz tuttu.

Geçtiğimiz haftalarda bölgede etkili olan kar yağışlı ve soğuk havanın etkisi ile Kazdağları'nın yüksek kesimlerinde bulunan onlarca şelale buz tuttu. Sıcaklık geceleri -15 derecenin altına düşerken, şelaleler ise buz tuttu. Buz tutmuş şelaleleri görüntüleyen Keşif Yolcuları grubu, eşsiz güzellikleri ile Kazdağları'nın her mevsim masalsı güzellikleri gözler önüne serdiğini ifade ettiler.




Kazdağları'nda şelaleler soğuktan buz tuttu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 31.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Kazdağları'nda şelaleler soğuktan buz tuttu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)