Kayserili pehlivanlar Türkiye Şampiyonası'nda

TAKİP ET

Kayserili pehlivanlar Türkiye Şampiyonası'nda, başlıklı haberin detayında; Şanlıurfa'da düzenlenen Gençler Greko-Romen A Güreş müsabakalarında elde ettikleri dereceler ile gruptan çıkmayı başaran Fevziye Memduh Güpgüpoğlu Spor Lisesi Güreş takımı, Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

Reklam
Reklam

Gençler Greko - Romen A Güreş grup müsabakaları Şanlıurfa'nın ev sahipliğinde yapıldı. Grup müsabakalarına Kayseri'yi temsilen katılan Fevziye Memduh Güpgüpoğlu Spor Lisesi Güreş takımı sporcuları 3 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük derecesi ile Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.




Kayserili pehlivanlar Türkiye Şampiyonası'nda başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Kayserili pehlivanlar Türkiye Şampiyonası'nda başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)