Kayseri Süper Amatör'de maçlar Pazar günü

TAKİP ET

Kayseri Süper Amatör'de maçlar Pazar günü, başlıklı haberin detayında; Kayseri Süper Amatör Küme'de hafta sonu oynanacak maçların programı belli oldu. Bu hafta 9 müsabaka oynanacak.

Reklam
Reklam

Kayseri Süper Amatör Küme'de 9 müsabaka Pazar günü oynanacak. Futbol il temsilciliğinden yapılan açıklamaya göre; haftanın ilk maçı Buğdaylıspor ile Kayseri Gençlerbirliği arasında oynanacak. Argıncık 1 Nolu sahadaki bu maç saat 11'de başlayacak. Bu Pazar günü oynanacak Süper Amatör küme maçları şu şekilde:

Buğdaylıspor-Kayseri Gençlerbirliği

Kayserigücü-Yolspor

Erciyes Esen Makine-Esentepespor

Amarat Gençlikspor-Sanayi Esnafspor

Gültepespor-Kayseri Şekerspor

Özvatan Gençlikspor-Kocasinan Ülküspor

OSB Atletikspor-Başakpınar Belediyespor

Hacılar Erciyesspor-Talas Anayurtspor

Tomarza Belediyespor-Kocasinan Şimşekspor




Kayseri Süper Amatör'de maçlar Pazar günü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 27.01.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Kayseri Süper Amatör'de maçlar Pazar günü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)