Kayseri OSB'de yollar açık, çalışmalar sürüyor

TAKİP ET

Kayseri OSB'de yollar açık, çalışmalar sürüyor, başlıklı haberin detayında; Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ekipleri yoğun kar yağışı nedeniyle 24 saat esaslı çalışmalarını sürdürüyor. Gece boyunca çalışarak yolları ulaşıma açan ekipler, gün boyunca yol genişletme çalışmaları yaptı.

Reklam
Reklam

Yoğun kar yağışıyla birlikte çalışmalara başlayan Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü gece boyunca tuzlama ve kar temizleme çalışmaları yaptı. OSB içerisindeki 150 kilometrelik yol ağında 5 adet kar küreme ve tuz serici kamyon, 1 adet yükleyici kepçe, 4 adet kazıcı ve yükleyici kepçe, 4 adet personel taşıma olmak üzere toplam 14 adet araç ve 18 kişilik ekiple 24 saat esaslı çalışıldı.

Yoğun çalışmalar sonucu OSB içindeki yolların tamamı trafiğe açıldı ve ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmadı. Kayseri OSB Bölge Müdürlüğü ekipleri açılan caddelerde gün boyunca da yol genişletme çalışmalarını sürdürdü.




Kayseri OSB'de yollar açık, çalışmalar sürüyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Kayseri OSB'de yollar açık, çalışmalar sürüyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)