Kayseri'de deprem
Kayseri'de deprem, başlıklı haberin detayında; Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
AFAD’dan alınan bilgilere göre yerin 8.1 kilometre derinliğinde saat 10:32’de 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Kayseri’de deprem" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.07.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Kayseri’de deprem başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.