Kayseri'de 223 mahalle yolu ulaşıma kapalı

TAKİP ET

Kayseri'de 223 mahalle yolu ulaşıma kapalı, başlıklı haberin detayında; Kayseri'de etkisini artıran kar yağışıyla beraber 223 mahallenin yolu ulaşıma kapandı.

Reklam
Reklam

Kayseri'de dün akşam saatlerinde etkisini artıran kar, ulaşımı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışı nedeniyle farklı ilçelerde bulunan 223 mahalle yolu ulaşıma kapandı. Bu kapsamda, Bünyan'da 8, Develi'de 20, Felahiye'de 7, İncesu'da 4, Kocasinan'da 5, Özvatan'da 2, Pınarbaşı'nda 90, Sarıoğlan 3, Sarız'da 32, Talas'ta 5, Tomarza'da 35 ve Yahyalı'da 12 mahallenin yolu ulaşıma kapandı.

Ekiplerin kapanan yolları açmak için yürüttüğü çalışmalar sürüyor.




Kayseri'de 223 mahalle yolu ulaşıma kapalı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Kayseri'de 223 mahalle yolu ulaşıma kapalı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)