Kaymakam Yılmaz, muhtarların taleplerini dinledi

TAKİP ET

Kaymakam Yılmaz, muhtarların taleplerini dinledi, başlıklı haberin detayında; Türkeli Muhtarlar Derneği tarafından, Türkeli Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz'ın katılımıyla istişare toplantısı yapıldı.

Reklam
Reklam

Türkeli’de bir restoranda düzenlenen istişare toplantısında konuşan Türkeli Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz, “Demokrasimizin kılcal damarları olan ve sahada en büyük çalışma arkadaşımız olan muhtarlarımızla bir araya gelerek, hem bir tanışma hem de köylerine ilişkin sohbet etme imkanı bulacağımız bu toplantıya hoş geldiniz diyorum. Hep birlikte Türkeli’mizin sorunları köy ayırt etmeksizin hepimizin derdi olmalı ve bu ortak gaye etrafında toplanmalıyız. İmkanlarımız ölçüsünde köylerimizin sorunlarını belirleyip kaynaklarımızı adil kullanmalıyız. Bunu sağlayabilmemiz içinde sürekli istişare halinde bulunmalıyız. 7/24 bana ulaşabilir ve sorunlarınızı benimle paylaşabilirsiniz.

Son olarak, değerli muhtarlarım siz sadece köylerin sorunlarını iletenler pozisyonuna düşmemelisiniz. Bulunduğunuz köylerde yerel imkanlar ile sorun çözücü önderler de olmalısınız" dedi.

Konuşmanın ardından Kaymakam Yılmaz, muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kaymakam Yılmaz, muhtarların taleplerini dinledi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Kaymakam Yılmaz, muhtarların taleplerini dinledi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.