Kaymakam Taşçı engelli vatandaşları yalnız bırakmıyor

TAKİP ET

Kaymakam Taşçı engelli vatandaşları yalnız bırakmıyor, başlıklı haberin detayında; Tekirdağ Ergene'de ikamet eden şehit aileleri ve gaziler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi aileleri ve engellileri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Velimeşe Mahallesi'nde ikamet eden engellileri evlerinde ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı beraberinde Ergene Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Kerem Yavaş, Ergene Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Ergene SYDV) Naime Çeltikçi ile birlikte Velimeşe Mahallesinde engelli ailelere ev ziyaretlerinde bulundu.

Taleplerini anlatan vatandaşlar, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Taşçı ve beraberindekilere teşekkür etti.




Kaymakam Taşçı engelli vatandaşları yalnız bırakmıyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 17.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Kaymakam Taşçı engelli vatandaşları yalnız bırakmıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)