Kaymakam Pişkin, Kilkuyu'da vatandaşlarla buluştu

TAKİP ET

Kaymakam Pişkin, Kilkuyu'da vatandaşlarla buluştu, başlıklı haberin detayında; Kilkuyu Köyünü ziyaret eden Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, vatandaşlar ile bir araya gelerek, problemleri dinledi.

Reklam
Reklam

Köylerde düzenli olarak vatandaşlarla bir araya gelen Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, bu kez Kilkuyu Köyünü ziyaret etti. Köy halkı ile bir araya gelerek sohbet eden Deniz Pişkin, köyün sorunlarını dinledi. Ziyaretin ardından KÖYDES çalışmalarında inceleme yapan Pişkin yaptığı, "Kısa bir molanın ardından çalışmalarımıza bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Kaymakamlığımızın 2021 KÖYDES Programı kapsamında Kilkuyu Köyünde yaptığımı sondaj sonucu 95 metre derinlikte dakikada 300 litre su çıkarmayı başardık. Bugün il genel meclisi üyelerimizle birlikte köyümüzü ziyaret ederek, vatandaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Yeni su kaynağını biran evvel köyümüzün kullanımına sunmak için öncelikle içilebilir raporunu alacağız ve hemen akabinde yeni isale hattı ve terfi binasının yapımına başlayacağız. Bu şekilde Kilkuyu Köyümüzün su sorununu inşallah kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız" diye konuştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kaymakam Pişkin, Kilkuyu’da vatandaşlarla buluştu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Kaymakam Pişkin, Kilkuyu’da vatandaşlarla buluştu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.