Kaymakam Çelik'in baba acısı

TAKİP ET

Kaymakam Çelik'in baba acısı, başlıklı haberin detayında; Taşova Kaymakamı Mustafa Berk Çelik'in babası Mehmet Çelik vefat etti.

Reklam
Reklam

53 yaşında hayatını kaybeden Mehmet Çelik için Taşova Merkez Çarşı Camii’nde Cuma namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze namazına katılan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk ile diğer yetkililer ve vatandaşlar Kaymakam Çelik’in acısını paylaştı.

Çelik’in cenazesi yarın İstanbul’da defnedilecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kaymakam Çelik’in baba acısı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Kaymakam Çelik’in baba acısı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.