Kaymakam Bilici açılış törenine katıldı

TAKİP ET

Son dakika 'GENEL' kategorisinde yer alan habere göre; Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, ünlü bir beyaz eşya markasının ilçede gerçekleştirdiği bayı açılış törenine katıldı.

Reklam
Reklam

İlçe merkezinde gerçekleştirilen açılış törenine Kaymakam Bilici’nin yanı sıra protokol üyeleri de katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu açılışta konuşan Kaymakam Bilici, beyaz eşya sektörünün büyük markalarından Emirdağ’da hizmet verecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, işletme sahibine hayırlı ve bereketli kazanç diledi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kaymakam Bilici açılış törenine katıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.06.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan "Kaymakam Bilici açılış törenine katıldı" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.