Kaymakam Balcı, üniversite hazırlanan öğrencilerle buluştu

TAKİP ET

Kaymakam Balcı, üniversite hazırlanan öğrencilerle buluştu, başlıklı haberin detayında; Diyadin Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, üniversiteye hazırlık öğrencileri ile Gençlik ve Kültür Merkezinde bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerle bir araya gelen ve onlarla yakından ilgilenen Kaymakam Balcı, öğrenciler ile söyleşi ortamında sohbet ederek sınavlara hazırlanmalarında ve gelecek planları ile ilgili doğru karar vermeleri için önerilerde bulundu.

Öğrenciler, Kaymakam Balcı'nın ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.




Kaymakam Balcı, üniversite hazırlanan öğrencilerle buluştu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 28.01.2022 tarihinde EĞİTİM haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EĞİTİM haberleri kategorisinde yer alan Kaymakam Balcı, üniversite hazırlanan öğrencilerle buluştu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)