Kaybolan yaşlı kadını jandarma ve AFAD ekipleri buldu

TAKİP ET

Kaybolan yaşlı kadını jandarma ve AFAD ekipleri buldu, başlıklı haberin detayında; Osmaniye merkez Dereli köyü kırsalında kaybolan alzaymır hastası 92 yaşındaki kadın, jandarma ve AFAD ekiplerinin aramaları sonucunda bulundu.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, merkez Dereli köyünde ikamet eden 92 yaşındaki alzaymır hastası H.K.’dan haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine adrese giden jandarma ekipleri yaptıkları çalışmalar kapsamında durumu AFAD’a bildirdi. Jandarma, AFAD ve köylülerin araması ile yaşlı kadın gece yarısı köy kırsalında bulundu. Sağlık ekipleri tarafından ilk kontrolleri yapılan kadın ailesine teslim edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kaybolan yaşlı kadını jandarma ve AFAD ekipleri buldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kaybolan yaşlı kadını jandarma ve AFAD ekipleri buldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.