Kayaşehir Araştırma Projeleri Yarışmasında Yarışıyor
Kayaşehir Araştırma Projeleri Yarışmasında Yarışıyor, başlıklı haberin detayında; Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri; Kayseri'de düzenlenen 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında hazırladıkları 'Kayaşehir' projesi ile Nevşehir'i temsil ediyor.
Düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nın bölge finali Kayseri'de gerçekleştiriliyor. Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Niğde ve Nevşehir'den öğrencilerin katıldığı proje yarışmasında Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri Yaşar Deva Tunç ve Sinan Ayanç Kemer hazırladıkları 'Kayaşehir'i Hiç Böyle Gezdiniz mi?' projeleri ile Nevşehir'i temsil ediyor. Öğrenciler hazırladıkları proje ile Nevşehir'de bulunan ve dünyanın en büyük kaya oyma yamaç yerleşim merkezi olarak kabul edilen Kayaşehir'i internette, çektikleri fotoğraf ve videolarla web 2.0 araçları aracılığıyla sanal bir müze olarak gezdirmeyi amaçlıyor.
Öğrencilerin Kayaşehir için hazırladıkları sanal müze http://www.vtility.net/virtualtour/CCy9H9c16m adresinden ziyaret edilebiliyor.Kayaşehir Araştırma Projeleri Yarışmasında Yarışıyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 15.03.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Kayaşehir Araştırma Projeleri Yarışmasında Yarışıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)