Kayarken 4 metre havalanarak ağaca böyle çarptı

TAKİP ET

Kayarken 4 metre havalanarak ağaca böyle çarptı, başlıklı haberin detayında; Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kızakla kayan genç, 4 metre havalanarak ağaca çarptı. Bu anlar kameraya yansıdı.

Reklam
Reklam

Yeniceköy Mahallesinde vatandaşlar karın tadını çıkardı. Bir gencin kızakla kayarken geçirdiği kaza amatör kameraya yansıdı. Yaklaşık 50 metrelik yokuştan kızakla kayan genç, havalanarak ağaca çarptı. Ardından şarampole yuvarlandı. Şans eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

O ânları görüntüleyen bir gencin, Ahirette görüşürüz kardeşim demesi güldürdü.




Kayarken 4 metre havalanarak ağaca böyle çarptı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Kayarken 4 metre havalanarak ağaca böyle çarptı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)